Hei, da nærmer dagen seg raskt!

Oppmøtested: Knarberg Båthavn. Det er begrenset parkeringskapasitet i havna (til oss) vi ber om at biler parkeres ved Tangen badestrand (200 meter unna)
Tider: Sekreteriatet med nummer utdeling fra kl. 10.00. Registrering må være gjort innen 1045. Ettermeldinger må komme før 1030.
 Utstyr til løping legger vi igjen i sekretariat området der vi veksler fra sykkel til løp (i knarberg båthavn)
 Kl. 10.45 Raceinfo (Knarberg båthavn)
Kl. 1050 Vi beveger oss på sykkel bort til badestranda og legger fra oss sykler og gjør oss klar til start,
11.05 START
 Du trenger ikke å ha på nummer under svømming, hvis du har det på, ha det under våtdrakta så du ikke mister nummeret. Du kan få kjøpt nummerstrikk eller du kan bruke annen strikk (sånn man kan sy inn i tøy) for å feste nummerskilt. Hvis man starter stafett, så er nummeret «stafett-pinnen».
 Mens man svømmer skal man ha godt synlig badehette. Mange bruker med fordel våtdrakt, dette anses å være en fordel både for hastighet og sikkerhet i tillegg til at man holder seg varm og er mindre sjenert av brennmaneter om det skulle være et problem. Våtdrakt er frivillig. Vi anbefaler også svømmebriller. Vi starter i år med å løpe ut fra stranda og svømme rundt bøyene, nærmere forklaring vil bli gitt på stranda. Hvis du er nybegynner kan det lønne seg å stille seg litt bak i svømmefeltet, det blir litt kaving med 40 personer, littt uvant å håndtere. Etter ca. 300 m kommer vi opp på den samme stranda for å veksle til sykkel.
 Nummeret skal være bak når vi går ut av skiftesonen på sykkel. Sykkel skal ikke være en tempo, racer eller el-sykkel. Ellers alle typer  tillatt. Vi sykler ca. 25 km og det er ikke tilllatt å «ligge på hjul». I konkurranser betyr det at det skal være 10 m. eller mer mellom rytterne med mindre man er i opphenting.
 Når vi kommer til båthavna med syklene og skifter til løping skal nummeret foran, dette for at vi skal ha mulighet til å ta tiden på en god måte. Det er to drikkestasjoner i løpe-løypa.
 Tidtakingen skjer manuelt, men hvis vi er heldig og teknikken ikke slår seg vrang skal det være mulig å følge tiden på nett og sjekke i etterkant, «hvor tiden ble av». Vi klarer ikke å ta tiden i byttesonene så de blir tillagt tiden i løype. I fjor var bestemann i mål etter 1t og 23 min og sistemann på 2t og 06 min. 
 Husk at dette er et arrangement uten vakter og markeringer i løypene. Når dere er i race må dere følge trafikkreglene og vise tilstrekkelig hensyn og passe på helsa. Vi anbefaler å ikke bruke sykkelstiene, der bør man holde under 25 km og de fleste ligger i perioder godt over det. Det er sikkerhetsvakt på svømmedistansen. Hvis du trenger hjelp gi signal ved å strekke en hånd i lufta, legg deg gjerne på rygg. Da vil du få hjelp og et svømmebrett hvis du kan håndtere det.
 Det er kiosk på båthavna hvor man kan få kjøpt litt karbohydrater før og etter rittet, og under rittet for supportere. G-sport har også med noe stæsj som kan være nyttig i ritt som man kan få kjøpt til By-tri priser.
 Alle skal få deltagerskjorte når de går i mål, gitt av våre gode sponsorer. Alle starter sammen og vi har to vandrepokaler som er gitt av Sparebanken 1, Nøtterøy og Tønsberg som blir gitt til beste kvinne og beste mann. 
 Husk at Triatleter er gentlemen, vis hensyn!
Sportslig hilsen
Trygve (90649557)

2 tanker om “Hei, da nærmer dagen seg raskt!”

  1. Hei. Er det greit å benytte seg av racer sykkel? Var vel en del i fjor som benyttet racer har jeg forstått. Mvh Per Semb Døvle

    1. Alle sammen! Grunnet manglende interesse for lokalt thri i år har vi valgt å avlyse arrangementet. Vi vil få takke alle supportere deltagere og sponsorer for all moroa vi har hatt i de 5 årene som har gått, men det er en tid for alt!
      De som har meldt seg på i år får refundert deltageravgiften, vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *